Montage opties

Bij het bestellen van Dibond zijn er vele opties te kiezen. Deze opties verschijnen na het selecteren van het aantal en het klikken op de bijbehorende prijs. Hier ziet u alle informatie over onze verschillende opties.

 

BOORGATEN

Als u het plaatmateriaal wilt bevestigen aan de wand of zelf wilt ophangen, dan kunnen wij de boorgaten alvast voor u maken. U heeft, afhankelijk van het formaat, de keuze uit 2, 4 of 8 boorgaten per plaat. Als u kiest voor 2 boorgaten dan worden deze boven in de 2 hoeken van de plaat geplaatst. De boordiameter is 5mm, de randafstand 2 mm. In het bestand hoeft u niet de boorgaten aan te geven; dit doen wij voor u. Deze boorgaten zijn niet geschikt voor onze afstand houders en zuignappen.

 

AFSTANDHOUDERS

Als u het plaatmateriaal op een luxe wijze wilt bevestigen aan de wand, dan kunnen wij uw plaatmateriaal voorzien van 8mm boorgaten en leveren we er 4 of 8 afstand houders per plaat bij. Hierdoor wordt de afstand van plaat tot muur 19mm. U heeft de keuze uit de volgende kleuren:

Zwart. Verchroomd/ satijn

 

ZUIGNAPPEN

Zuignappen zijn uitermate geschikt om plaatmateriaal op te hangen aan glas of een gladde ondergrond. Handig te monteren zonder te boren. De zuignappen zijn transparant en 4cm in doorsnede. Voor zware en grote platen raden we altijd 4 of 8 zuignappen aan.

 

DUBBELHAKEN

Metalen dubbelhaken in elke gewenste lengte, voor eenvoudige bevestiging aan plafond of beursstand. Eventueel zijn systeemplafondclips erbij te bestellen zodat de haken eenvoudig aan een systeemplafond zijn te hangen. Om de montage mogelijk te maken boren wij gaten van 5mm in het plaatmateriaal.

 

STANDAARD

Optioneel bij te bestellen: een uitklapbare standaard. Deze standaard is tevens voorzien van een ophangmechanisme zodat u de plaat makkelijk aan de wand kunt hangen.

SIGN BARN

Pastoor de Katerstraat 19

5111 CM, Baarle-Nassau  

Nederland

I:  www.signbarn.eu

I:  www.signbarn.nl

E: info@signbarn.nl

T: 0031648 189 018  

 

Leveringsvoorwaarden 

KvK: 20 10 27 15 

 


The sign barn is een onderdeel van  www.ramdesign.nl